8.9.08

5x5: avant premier

Πολύ συζήτηση έγινε γι' αυτό το 5x5 γήπεδο...

Και, να που άνοιξε τις πόρτες του (07.09.08) [ακόμα δεν ολοκληρώθηκε] και δέχτηκε κορίτσια από τη Ρουμανία [οι Ρώσοι/Ρωσίδες φύγανε], που φιλοξενούνται -κλασικά- στο Δασικό Χωριό, να παίξουν handball.
Φιλοξενίες που "τρέχουν" στο δήμο μας, μέσα από "Προγράμματα". Τι κρίμα, όμως, που δεν αξιοποιούνται με ένα πραγματικά επικοινωνιακό τρόπο. Και το μόνο που γίνεται είναι η "έκθεση" των επισκεπτών στα μάτια των γηγενών. Τους θέτουμε σε μια σκηνή και τους κοιτάμε. Ποιο το όφελος, τελικά;

Κι αυτή τη φορά τα πράγματα θυμίζανε λίγο από άποψη διοργάνωσης αυτή του ..."κονσέρτου".

ώρα 7:45 μ.μ.
Στο "ασφάλτινο" γήπεδο κείτεται η εστία. Σε λίγο η ανόρθωσή της.
Σε σημεία το "πλέγμα" αφήνει στους θεατές ελεύθερο οπτικό πεδίο. Σκεφτείτε με τι τρόπο στηρίχτηκαν οι εστίες... Βάφτηκαν και γραμμές.ώρα 8:15 μ.μ.
Όλα λειτουργούν κανονικά. Άναψαν και τα φώτα!
Τι γκρινιάζετε;!

απορία: Δεν υπήρξε καταχώρηση στον τοπικό τύπο;!

[Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν να φτάσουν οι φωτογραφίες και οι πληροφορίες στα χέρια και στα μάτια μας.]

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o fotoδημαρχος δεν εχει προσβαση σε τζ.αλεξανδρατου κ ψινακη προς το παρον!!!!!!!!!!!!!αχ,κατακαυμενη σεκλιζα..............περαστικα μας...

ce_ είπε...

Και... προέκυψε το nickname του δημάρχου: "fotoδήμαρχος".

Ανώνυμος είπε...

"17" Αμα σας φταίει και γι αυτό ο δήμπαρχος.. μόνο μην του ρίξεται το φταίξιμο για το φαινόμενο του θερμοκηπίου ρε...

Ανώνυμος είπε...

(προς 17).ποιος εφερε τα κοριτσακια,εγω?αν εφερνε τουλαχιστον τις τσιρλιντερς του ολυμπιακου,μπορει να μην μας πειραζε!!!

Ανώνυμος είπε...

Ορίστε γκρινιάρηδες, πριν καλά καλά βγει ο Σεπτέμβρης στρώθηκε ο πλαστικός τάπητας, το πλέγμα μπήκε στη θέση του, τα τέρματα τοποθετήθηκαν. Οι εγγραφές για το τουρνουά ξεκίνησαν ήδη.

ce_ είπε...

Τι ωραίος που είσαι, "ανώνυμε"!

Ανώνυμος είπε...

προς νονο.. Ρε φιλαράλο εγώ θα ήθελα απο τον δήμαρχο τον ουρανό με τα άστρα. Και δεν τις έφερε ο δήμαρχος, ήρθαν που ήρθαν στο δασικό για προπόνηση (έχουν εκεί εγκαταστάσεις?) κακό που ήρθαν και απο το χωριό μας να ανοίξει το μάτι μας να δούμε κάποια έστω για λίγο διαφορετική κουλτούρα..?

ce_ είπε...

(για 17:)
1. Μη ζητάς από το δήμαρχο, πάρε το μόνο σου, διεκδίκησέ το. Δε σου χρωστάει τίποτα.
2. Οι αθλήτριες δεν ήρθαν, τις έφερε ο δήμος στο δασικό χωριό. Και σιγά τις εγκαταστάσεις που έχουμε δηλαδή.
3. Πρόσεξε το μάτι σου. Μια κουλτούρα δεν είναι να τη βλέπεις, αλλά να τη ζεις.
4. Είδες που άνοιξε και το "Κέντρο Πληροφόρησης Νέων";!

Ανώνυμος είπε...

προς17.κανε μια αιτηση στο fotoδημαρχο για να φερει θαλασσα στη σεκλιζα κ θα φερει!!!δε λεει ο χ ι...θα εξασφαλισεις κ το 'οφθαλολουτρο'.κ κατι αλλο.ωραιος ο ταπητας στο 5χ5,αλλα κ τα δοκαρια δεν παιζονται!!!η ταμπελα δεν λειπει απ το κ.πληρ.νεων...πρωτα ταμπελα,μετα εγκαινια κ για υπολογιστες θα δουμε...

Ανώνυμος είπε...

προς νονό. το όχι δεν θα το πει σύγουρα, αν και η θάλασσα θα έρθει μόνη της κάνε εσύ για τις τσιρλιντερς του ολυμπιακου...

Ανώνυμος είπε...

Ce έχεις δίκιο... και ευχαριστώ για την συμβουλή μεν δύσκόλο αλλά θα δούμε... Αα, και κάτι άλλο έριξε τάπητα? γιατι έχω καιρό να να περάσω λόγο λέμε τωρα διαβασμάτων..

Ανώνυμος είπε...

Τρίτο σχόλιο στη σειρά... και το νερό να ξαναρέει...

Ανώνυμος είπε...

εμαθα οτι τωρα που κατεβασε νερο το ποταμι,θα το φραξει ο δημαρχος,θα κοψει και ενα κονδυλιο 80000 EUROS και θα το ονομασει κλειστο κολυμβητηριο!!!αληθευει?

Ανώνυμος είπε...

Κλειστό κολυμβητήριο καλλιθήρου... πωπω πως ακούγεται. το σκέφτομαι και ανατριχιάζω. Κονδύλη μπορεί να κόψει αλλα τα λεφτά θα τα φάει όπως κανε με το πρόγραμμα συν-κονωνία....?

Ανώνυμος είπε...

Κακοτεχνιών συνέχεια: οι πιτσιρικάδες δεν προλαβαίνουν να αγοράζουν μπάλες. Το πρόβλημα έγκειται στην περίφραξη του γηπέδου. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι άκρες των συρματοπλεγμάτων (κήπων) είναι διχάλες σαν καρφιά με αποτέλεσμα οι μπάλες να καρφώνονται σ΄ αυτά. Για κάθε αγώνα, συμβουλευτικά,να έχετε μαζί σας τουλάχιστον δύο μπάλες, αν δε είστε τυχεροί και δεν τρυπήσουν παρατηρήστε τις θα δείτε ότι θυμίζουν κόσκινο