4.12.08

"βάλτε όλοι ΔΥΟ φωνές...!"

Τι συμβαίνει με τις αγροτικές κινητοποιήσεις των ημερών;

Στο χθεσινό συλλαλητήριο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων, αποφασίστηκε "να μεταφερθούν τα αγροτικά μηχανήματα στο Δέλτα και να παραμείνουν εκεί μέχρι να 'κλειστεί' ραντεβού με τον υπουργό Γεωργίας".
Αντίθετη γνώμη είχαν οι "Νέοι Αγρότες", που παρότρυναν το πλήθος να συμμετάσχει στην συγκέντρωση των αγροτών σήμερα στον Πλατύκαμπο Λάρισας.

Αυτοί οι Νέοι Αγρότες είναι η καινούρια φωνή.
Αυτοί οι Νέοι Αγρότες είναι μια καινούρια φωνή;
Ποια ανάγκη τους οδήγησε σε ένα ξεχωριστό συλλογικό φορέα;

Ανεμοσκορπίσματα. Φωνές που τις παίρνει ο αέρας. Όταν ο κομματικός συνδικαλισμός βλάπτει σοβαρά τις κινητοποιήσεις. Κι ο αγρότης τι ν' ακούσει, τελικά;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιός το περίμενε απο τους ταλαιπωρημένους αγρότες της Θεσσαλίας;Χωρισμένοι σε τρία στρατόπεδα με φωνές όχι για τα πραγματικά προβλήματα της αγροτιάς αλλά για την μάχη των εντυπώσεων..

Ανώνυμος είπε...

διαιρει και βασιλευε... 'speaker'

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ είπε...

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΠΟΣΤ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ; ΕΧΕΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕ ΚΑΤΙ ; ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ; ΑΠΛΑ ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ !

ce_ είπε...

συγνώμη φίλε,
απλά έκανα αυτό το καινούριο που αντικατέστησε το προηγούμενο, μιας και είναι θέμα επικαιρότητας [just updated]. Κι απ' ό,τι βλέπεις το δείχνω καθαρά με το "βάλτε όλοι Δυο [αντί του ΜΙΑ] φωνές".
Αντίθετα, επικυρώνω το σχόλιό σου.
Επανέλαβέ το, λοιπόν! Hit me.