10.1.09

δύο χιλιάδες [γ]εννιά

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλες οι αλλες γενιές παλι είναι καλύτερες... Αφίστε εμας να φωνάζουμε και ας κοιμούνται οι υπόλοιπες σε αυτα που μια κοινωνία τους προσφέρει για να σωπάσουν, μέχρις να κατηγορήσουν εμας παλι που προσπαθώντας να τους ξυπνήσουμε βγαίνουμε φταίχτες.
Σε αυτή τη γενιά που προσπαθώντας να κάνει ότι κάνει την στιγματίζουν μερικά παράσιτα.

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνατε και βγήκατε στους δρόμους για το συγκεκριμένο γεγονός.Όμως δεν κάνατε "Πολυτεχνεία"!Το κατεστημένο της αστυνομίας σάς έδωσε την ευκαίρια!Ένας αθώος,ένας από εσας θυσιάστηκε!Κάν'τε τον σύμβολο διεκδίκησης και αμφισβήτησης για το μέλλον που σας προσφέρουν!Μέλλον ανεργίας,πολέμου,άθλιας εκπαίδευσης,μισθών πείνας,καταπάτησης της ατομικότητας!Σ'αυτά δε μείνατε καθόλου,δεν εκμεταλλευτηκατε την συγκυρια!Και αν νιώθετε πως κάτι κάνετε,μη γίνετε αύριο το νεο 80% που θα στηρίζει αυτούς που είναι στην ούσια οι πραγματικοί καταπέλτες μαύρης μπογιάς!Και μάλιστα στο μέλλον σας!Αν χρησιμοποιήσετε σωστα τη δική σας μαύρη μπογιά,θα κάνετε πραγματικά εναν πολύχρωμο κόσμο!Γι'αυτό διαψεύστε αυτούς που σημέρα σας αμφισβητούν!Μη μείνετε στο τώρα!

ce_ είπε...

Κάθε εποχή λογίζεται στο δικό της ιστορικό πλαίσιο.
Βρισκόμαστε -ίσως- στο γύρισμα του Καιρού και πάλι, μετά το 1974. Το τέλος της ΜεταΠολίτευσης. Αυτή είναι η μοίρα των ιστορικών περιόδων.

Ανώνυμος είπε...

Mόνο που απ'την ιστορία πρέπει να διδασκόμαστε και να μαθαίνουμε απ'τα λάθη μας!Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να ισχύσει κάτι τέτοιο!Εγώ χαίρομαι που υπάρχουν οι στάχτες για να αναγεννήθει ο φοίνικας...

Ανώνυμος είπε...

προς Σ.Πετρούλα
Αγαπητέ ας ερχόταν κάποιος να μας επιβάλει κάποιο καθεστώς διαφορετικό της δημοκρατίας και θα σου έλεγα εγω... να το παρω και αλλιώς κάνατε πολυτεχνεία όπως λες, περήμενες να κάνουμε και εμεις το ίδιο για αυτό? να ρίξουμε την κυβέρνηση? και όπως λες δεν καναμε πολυτεχνεία αλλά κάνατε εσείς... και τώρα πόυ είσται?

ce: για άλλη μια φορά νομίζω είσαι μέσα....

ce_ είπε...

"Πέτρουλα" θες να πεις. Δες...

http://www.civil.pasp-eng.gr/index.php?page=37

Ανώνυμος είπε...

Το "Πολυτεχνεία"είναι μεταφορικό.Σημαίνει αντίσταση,αγώνα,διεκδίκηση,αφύπνιση,κριτική σκέψη,απαίτηση,προβολή και τρόπους λύσης των πραγματικών μας προβλημάτων.Γι'αυτά δεν κάνατε,ούτε προβάλατε τίποτα.Τώρα αν ψάχνεις όντως τον Πέτρουλα,μπες στην παραπάνω σελίδα να μάθεις.

Ανώνυμος είπε...

1973,εμπρός για της ζωής μας τα Πολυτεχνεία...

Ανώνυμος είπε...

Και εγω που θες να ξερω πως το χρησιμοπιείς εσυ το πολυτεχνεία?
Και αυτή η ιστοσελίδα δεν νομίζω να λέει κατι το τερατώδες... και τι έγινε.. ενα βιογραφικό είναι.. τώρα πλέον νεκρός.. τέλος, πάπαλα.
Και αν είναι να μαθένουμε απο τα λάθη μας πρέπει να γνωρίζουμε πως η ζωή είναι πολύ μικρή για να τα κάνουμε όλα...

ce_ είπε...

[basta, 17!]

Ανώνυμος είπε...

Και μετά μου λες δεν έχω δίκιο!Άσ'το,δεν ξαναπαντώ!Εσύ προσβάλλεις ιερά και όσια τώρα!

Ανώνυμος είπε...

προς 17.φαε καμια πιτα-γυρο κ μην ασχολησε....

Ανώνυμος είπε...

Η νύχτα των ζωντανών νεκρών...θα τρίζουν κόκκαλα απόψε!

Ανώνυμος είπε...

Έλα ρε ασυγκράτητοι επαναστάτες του χθες, του σήμερα και του αύριο… εμπρός όλοι μαζί για τη νέα επανάσταση. Πάντως σε πρώτη φάση θα πρότεινα να διοχετεύσετε την ενέργεια και τον ενθουσιασμό σας στη σωστή εκμάθηση της ελληνικής. Ας αρχίσετε από τα βασικά πρώτα – ας πούμε την ορθογραφία. Που ξέρετε, μπορεί να σας χρειαστεί στο μέλλον. Τουλάχιστον να μην γελάνε όλοι με τις προκηρύξεις σας…

Ανώνυμος είπε...

προς νονό, δουλειά μου τι θα κάνω. Δεν θα σου δόσω λογαριασμό. Κατάλαβες? κιμην ασχολήσε εσύ δήθεν, και ο γύρος κερασμένος απο μένα σε σένα

Ανώνυμος είπε...

kala mi zorizesai,an den thes giro tsakise kanena krouasan

ce_ είπε...

[ok, ok. Αρκετά με τον 17]

Ανώνυμος είπε...

Δεν ζορίζομαι καθόλου.. Αρκεί που αχολείστε μαζί μου...

Ανώνυμος είπε...

Άλλαξε κ στέκι ο "Βαλεσας" κ ο "17" θα αρχισει να παιρνει μυρωδιές από σούβλες...!!
Και να μην πεινάς άμα σου έρχεται μυρωδιά θα φάς,τί, θα κάνεις;;

Ανώνυμος είπε...

Άστα να πάνε.... αν είναι να φάω κάτι υπάρχουν κι άλλα καταστήματα.. "Μπέρος" "Αγγέλα"
"Τζέλος"

Ανώνυμος είπε...

gia kamia kefteda kalos eisai!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ζηλεύουμε?