9.3.09

μιλούν για χωριό πρότυπο...

...και δεν αναφέρονται στη Σέκλιζα.
Δημοσιεύματα [1], [2] και blogs, γράφουν για το χωριό Ανάβρα Μαγνησίας.

Ε, εντάξει είναι λιγότεροι κάτοικοι σε μεγαλύτερο υψόμετρο...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορούν να συγκριθούν όλα αυτά που διαθέτει η Ανάβρα με τον οργασμό πέτρινων κατασκευών που πραγματοποιούνται στη Σέκλιζά μας..? :)
Εγώ πραγματικά ζηλεύω.Όπως φαντάζομαι, κ οι περισσότεροι Σεκλιζιώτες...Να τα βλέπει αυτά η εκάστοτε δημοτική αρχή κ ο καθένας από μας τους δημότες ξεχωριστά..Άραγε θα βρεθεί ποτέ κάποιος δήμαρχος με φιλοδοξίες (φιλοδοξίες,όχι για τον ίδιο, αλλά για το χωριό)κ πραγματική αγάπη για τη Σέκλιζα που θα μπορέσει να καταφέρει έστω κ το 1% έργων, ανάλογων με αυτών που έχει καταφέρει η Ανάβρα..??

Φιλικά, από Θεσσαλονίκη!

ce_ είπε...

we love Thessaloniki

Ανώνυμος είπε...

Προς ce_
Άσχετο με την συκγεκριμένη ανάρτηση.
Αν είναι εύκολο, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να ανέβαζες ένα post που να έχει θέμα την "ερημοποίηση" των ψησταριών-πλατεία του χωριού μας, μιας κ η Σέκλιζα παλιότερα κ ειδικά τα καλοκαίρια έσφυζε από ζωή.Τους λόγους που πλέον οι πλατεία μας ερήμωσε εδώ και χρόνια, νομίζω κ συ όπως κ κάθε νοήμων άνθρωπος τους αντιλαμβάνεται..Θα είχε ενδιαφέρον να να δούμε ως σχόλια τις αποψεις των αναγνωστών του blog σου.
Εγω θα το αποδόσω στην τεμπελιά, στην έλλειψη φρέσκων επιχειρηματικών μυαλών ακόμη και στην τσιγγουνιά των ιδιοκτητών των ψησταριών πεπιμετρικά της πλατειας.

Υσ:Με πλαστικές καρέκλες 20 τουλάχιστον ετών, με της ίδιας ηλικίας σερβίτσιαμ, με κουζίνα φτωχώτερη από αυτή ενός φοιτητικού σπιτιού, κλπ κλπ, θα μου πεις πως είναι φυσικό επακόλουθο οι ίδιοι οι καταστηματάρχες να "διώχνουν" την πελατεία κ μαζί τους κ τη ζωή από την όμορφη Σέκλιζα.
Αν μπορέσεις κάνε μια ανάρτηση.!

Ευχαριστώ, απο την αγαπημένη Θεσσαλονίκη!

ce_ είπε...

Δεν είναι δεδομένο πως ανοίγω μόνο εγώ τη συζήτηση.

Ευχαριστώ για την επικοινωνία.

Ανώνυμος είπε...

ayta na ta vlepei h shmotikh arxh alla kai h katikoi tis sekliza to ti psifizoun tosa xronia kai oti me to na ftiaxnis epikindyna pezoulia kai vrises kai mnimia den erxetai anaptixi ston topo