8.6.09

καλοκαίρι στην πλατεία 2009

Μες στο ρυθμό των εκλογών [της μεγάλης ζέστης δηλαδή] και η πλατεία ξαναγέμισε κόσμο αυτές τις μέρες, θυμίζοντας Αύγουστο.
Σε συνέχεια παλιότερης συζήτησης σχετικά με τα καταστήματα πέριξ αυτής οφείλουμε να σημειώσουμε πως είναι εμφανής η προσπάθεια αναβάθμισης της παροχής υπηρεσιών σε κάποια από αυτά.
Εκείνο όμως που δεν αναβαθμίστηκε είναι η καθαριότητα του χώρου της πλατείας. Εκείνο το τσίγκινο κάλυμμα της τρύπας όπου τοποθετείται το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τα κομμάτια σπασμένων μπουκαλιών δεν είναι μόνο δείγματα ακαταστασίας, αλλά και επικινδυνότητας.
Και για να μην ξεχνιόμαστε, η γνωστή βρύση άρχισε να ξανακυλάει..., με εντολή δημάρχου. Θαύμα, θαύμα! Η επιχείρηση "κομμένα λάστιχα" μπαίνει ξανά σε ενέργεια...

2 σχόλια:

17 είπε...

Ποια εμφανής προσπάθεια ρε φιλαράκο....
Δεν ξέρω τι βλέπεις εσύ αλλά το μόνο που είδα να αναβαθμίζεται είναι το κατάτημα το Τζέλου.
Και αυτό γιατί άλλαξε λίγο το μαγαζί... Τώρα εσυ τι λες για εμφανής αναβάθμισει δεν ξέρω αλλά αν πιστεύεις κάτι άλλο θα ήθελα πολύ να μάθω πιο ειδικά.

Δ.Κ.Β.Δ. είπε...

Τι μου θυμισες τωρα με τα κομματια σπασμενων μπουκαλιων?οταν ερχομασταν καλοκαιρια μικρα στο χωριο,παιζαμε στην πλατεια κ ενα απο αυτα τα κομματια που λες μου μπηκε στο γονατο.πωπωω!!!!!κλαμα και κακο!ακομη το χω το σημαδι!
Απλη αλλα μαλλον ακατορθωτη η λυση για τακτικο σκουπισμα της πλατειας!!!