2.7.09

oldWave party

Το ξέραμε πως είμαστε η χαρά του συνταξιούχου [old post]. Επικυρώθηκε πλέον, αφού διοργανώνεται κι η Γιορτή Τρίτης Ηλικίας (03.07.09) από το δήμο μας.

Πρόωρα ή όψιμα συνταξιοδοτούμενοι/ες προσέλθετε...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον παραδέχομαι τον Δήμαρχο μπράβο του. Φιλοξενεί ΚΑΠΗ στο Δασικό χωριό, ταϊζει ποτίζει ΚΑΠΗ στο Καλλίθηρο, ε πως να μη βγει βουλευτής μετά. Σύγχρονοι τρόποι "πολιτεύεσθαι" και μάλιστα με ξένα κόλιβα. Και το κυριότερο αυτό που μου κάνει μεγάλη εντύπωση καμία αντίδραση. Άκρα του τάφου σιωπή.
Μπράβο ρε Τσαντήλα για ακόμη μια φορά είσαι μεγάλος.

ce_ είπε...

Δεν υπάρχει αντιπολίτευση. Δεν υπάρχει δεύτερη φωνή. "Όλα βαίνουν καλώς εναντίον μας"

17 είπε...

Καλα αν πιστευεται οτι θα βγει βολευτεις...
Αλλα αυτος το εχει σιγουρο οτι θα βγει βουλευτεις...
Και απο οτι φαινεται εχει ξεχασει οτι, μεχρι και αμα βγει ειναι ακομη δημαρχος.
(Αποδειτηρια, νερο, θεατρο χρονια προβληματα του χωριου δεν τα εχει λύσει και εκτος αυτου κανει πανηγυρια. Χαρακτηριστικα λεει οτι λεφτα για να φτιαξει την καμμένη πομονα στον Αγ.Αθανασιο δεν εχει. Κατσε να τσακωσει καμια φωτιτσα μεγαλύτερη απο οτι περυσι και τα λεμε).

hamachein είπε...

Πάντως έμενα ως γιορτή της τρίτης ηλικίας θα μου μένει πάντα η παρέα των παπούδων και των γιαγιάδων τα καλοκαιρνά βράδια με τις πλαστικές καρέκλες στο δρόμο και τις ιστορίες απ' τα παλιά να διαδέχονται η μια την άλλη....

Ανώνυμος είπε...

εννοειται πως δεν υπαρχει αντιπολιτευση...
τους εχει τακτοποιεισει ολους ο πονηρος Τσαντηλας.Οι κακες γλωσσες λενε πως στον πρωην δημαρχο (ΝΔ) εχει κανει εναν ασφαλτοδρομο στο ξενοδωχειο που εχει στη λιμνη Πλαστηρα και το εχει "βουλωσει" αυτος με τη σειρα του.Απο την αλλη μερια εχει καταφερει να βαλει την κορη ενος μεγαλου κουμουνιστη του χωριο με συμβαση στο δημαρχειο (η κοπελα ειναι καθως πρεπει κοριτσι) αλλα ο πατερας μεγαλο λαμογιο.ετσι απο την μερια του ΚΚΕ ακρα του ταφου σιωπη....