9.9.09

άλλος/η για το δήμο Ιτάμου!

Ένας χρόνος απομένει ως τις δημοτικές εκλογές (2010) κι άρχισε να εκδηλώνεται το ενδιαφέρον για το δήμο μας...

08.09.09
Δημοσίευμα του Πρωινού Τύπου αναφέρει πως το όνομα του κ. Ευάγγελου Ν. Φαρμάκη από το Αμπελικό, κάτοικο Βόλου, "πιθανό να μας απασχολήσει".
Σύμφωνα με το δημοσιευθέν βιογραφικό, ο κ. Φαρμάκης γεννήθηκε το 1938 και είναι συνταξιούχος εφοριακός. Ως εξωϋπηρεσιακές του δραστηριότητες αναφέρει τη συμμετοχή του σε συλλόγους (φιλανθρωπικούς, πολιτιστικούς, επαγγελματικούς). Το δημοσίευμα κλείνει λέγοντας: "Με τη μεσολάβησή του και με εντολή του Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Αθανασίου Νάκου ο Δήμος Ιτάμου έλαβε ..."
09.09.09
Περπατώντας στη λαϊκή αγορά (Τετάρτη), έπεσε στα πόδια μας ένα flyer του νυν δημάρχου Ιτάμου κ. Βασίλη Τσαντήλα, ως υποψήφιου για το ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ, που...
-Επί Δημαρχίας του στο Δήμο Ιτάμου
"Κατασκευάζονται δεκάδες έργα υποδομής και ποιότητας ζωής... Κατασκευάζονται και λειτουργούν: Το Δασικό Χωριό ..., το Μουσείο Φλωράκη, το Κέντρο Χλωρίδας και Πανίδας... το Κέντρο Πληροφόρησης στην Λίμνη Πλαστήρα, Κέντρο Νεολαίας. Λειτουργούν Δημοτικοί Ξενώνες, αξιοποιούνται Δημοτικά Σχολεία, Μοναστήρια, Αθλητικοί χώροι.
-Περισσότερα από 3000 δημοσιεύματα (Άρθρα, Ρεπορτάζ, Επιστολές, Σχόλια) στα Τοπικά, Θεσσαλικά και Πανελλήνια Μ.Μ.Ε., καλύπτουν τις δραστηριότητες, πρωτοβουλίες και πολιτικές - κοινωνικές παρεμβάσεις του.."

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επειδή είμαι πρώην Δ.Σ. του Δήμου Ιτάμου από εμπειρία έχω να πω τα εξής:
Όχι άλλα πειράματα στου κασιδιάρη το κεφάλι. Μετά από 12 χρόνια Καποδίστρια δεν μπορεί να αναλάβει το Δ. Ιτάμου μαθητευόμενος μάγος που δεν έχει καμία σχέση με την Τοπική Αυτιδιοίκηση. Και ο τελευταίος δημοτικός σύμβουλος της 12ετίας μπορεί να είναι πιο χρήσιμος ως Δήμαρχος από οποιονδήποτε άλλο. Ένα άλλο θέμα για τα μέλη του Δ.Σ. είναι η εντοπιότητα. Τέρμα οι στρατηγοί από την Αθήνα, οι εφοριακοί από τον Βόλο και οι διάφοροι κύριοι που ξαφνικά αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τις οικογένειες τους και να έρθουν εδώ να μας σώσουν, όταν μάλιστα είναι άσχετοι περί τα αυτοδιοικητικά. Όλα αυτά βέβαια ισχύουν και για τους υποψήφιους συμβούλους που θέλουν να μας σώσουν από την Αθήνα τη Θεσ/κη και απανταχού της Ελλάδας.
Πρέπει λοιπόν να υποστηριχθούν άτομα που ζουν και δραστηριοποιούνται εδώ στην περιοχή μας, με γνώσεις, με όρεξη για δουλειά και αγάπη για τον τόπο.

νονος είπε...

τι 'τραγικο' λαθος του γιωργακη να αφησει εξω απο τις λιστες το 'βασιλακη'!!!!καημενη σεκλιζα,θα αντεχες τετοιον αποχωρισμο....

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσαντήλας νόμισε ότι είχε να κάνει με κάποια κοματική οργάνωση τύπου Καρδίτσας που του έδωσε χρίσμα την προηγούμενη φορά και οι υπόλοιποι τον περιμένουν ακόμη στο SALE να συζητήσουν. Ήθελε να εκβιάσει την υποψηφιότητά του. Εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν. Έμεινε έξω κοτζάμ Σημίτης τον Βασιλάκη θα λογάριαζαν. Τέτοιο ραζιλίκι απ' όσο θυμάμαι δεν υπάρχει προηγούμενο. Τώρα είμαστε όλο αγωνία να τον ακούσουμε την ερχόμενη Τρίτη. Θα το παίξει λίγο απογοητευμένος και αδικημένος από την απόφαση, που απέκλεισαν έναν λαοπρόβλητο ηγέτη, θα επιτεθεί στους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ στη Καρδίτσα που τον φοβήθηκαν και στο τέλος ΚΟΤΟΥΛΑ, στρατιώτης για τον μεγάλο στόχο να γίνει ο Γιώργος πρωθυπουργός να σώσει την Ελλάδα.
Υ.Γ.: Εκείνος που δεν παρηγορείται με τίποτα είναι ο Μένιος. Εκεί που άρχισε να πιστεύει ότι ήρθε η σειρά του για το Δήμο Ιτάμου και έτρεχε από κοντά να ξεπροβοδίσει τον Τσαντήλα, του ήρθαν τα πάνω κάτω.

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα τι ?
Έχουμε καινούργιο μοίρασμα τις τράπουλας για τον Δήμο . Ο μπιλις θα την κάνει έτσι απλά η θα των φάμε στην μάπα για μια αλλά τέσσερα χρόνια , αυτή που θελαν θέση δήμαρχου με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ και περίμεναν τόσα χρόνια ( τους καπέλωσε ο μπάλας την τελευταία φορά τι θα κάνουν ) ???????????????????
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουμε καυτό καλοκαίρι

Ανώνυμος είπε...

Μην τσακώνεστε κάντε καμιά απολύμανση στα χωριά για τους ψύλλους , τα παιδιά μας έχουν πάθει μόλυνση, δεν πρόκειται να ξαναπατήσουμε στο δήμο σας κι ας έχουμε καταγωγή από εκεί. Η Καστανιά γεμάτη με ψύλλους Ο παλιός και νέος δήμαρχος να κάνει επιτέλους κάτι !!!