5.4.11

καρδιτσοφρένεια!

Μη χάσετε (Τετάρτη, 06.04.11, ώρα 8:00 μ.μ.) τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Δείτε/ακούστε το live από το δίκτυο. Κάποιοι/ες είναι έτοιμοι/ες να το παρακολουθήσουν από κοντά, όπως το ΠΑΜΕ, μιας και λόγος γίνεται για πρόθεση της δημοτικής αρχής να αυξήσει τα τέλη...

Τα όργανα άρχισαν από μέρες τώρα:
-Ο προηγούμενος δήμαρχος, κ. Βερίλλης, έκανε δηλώσεις, δίνοντας απαντήσεις στους ισχυρισμούς του δημάρχου, κ. Παπαλού, αλλά και καταγράφοντας τα έργα που άφησε η θητεία του στην πόλη.
-Ο τωρινός δήμαρχος απάντησε, λέγοντας πως καμιά 30αριά εκατομμύρια ευρώ σε δάνεια σύναψε ο κ. Βερίλλης, άφησε ταμείο "μηδέν" και μόνο έργο: ασφαλτοστρώσεις και τον "πεζόδρομο" Αβέρωφ.
-Δεν άντεξε κι ο κ. Σουφλάκος, αντιδήμαρχος επί Βερίλλη, και ανταπάντησε στον νυν δήμαρχο, θεωρώντας τους ισχυρισμούς του ψεύδη και "λογιστικές αλχημείες", ενώ μίλησε για έργα "προίκα".

Εκτός τυμπάνων, βέβαια, διαβάστε τι δήλωσε η τωρινή δημοτική αρχή για το περίφημο χρέος.

06.04.11, ΕΞΕΛΙΞΗ...
Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοτική αρχή αναβάλει τη σχετική συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο [διαβάστε λεπτομέρειες!]

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

den plhrwnw re dhmarxe.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά σιγά, θα αρχίσουν να σφίγγουν οι κώλοι για να καταλάβουν όλοι τι σημαίνει καλλικράτης. Δυστυχώς. Κάποιοι βέβαια τα λέγανε, όπως τα λένε και τώρα αλλά το πάθημα απ' τον Τσαντήλα δεν έγινε μάθημα. Τα τέλη καθαριότητας κ φωτισμού στο Δήμο Ιτάμου είναι 1,80€ ανά τετραγωνικό μέτρο για τις κατοικίες. Τα μεγαλύτερα απ' όλους τους Δήμους που εντάχθηκαν στο νέο Δήμο Καρδίτσας. Και αυτές οι αυξήσεις είναι η πρώτη δόση γιατί θα ακολουθήσει και η ΔΕΥΑΚ. Και επειδή εμείς θα την πληρώσουμε τη νύφη καλό θα 'ναι να σηκώσουμε πλέον ανάστημα, γιατί στην τελική μπορούμε.