7.6.14

το καλοκαίρι ξεκίνησε στη Βιβλιοθήκη


...με μυστήριο και γρίφους

Η ομάδα οργάνωσης & διαχείρισης της Κοινοτικής-Λαϊκής Βιβλιοθήκης Καλλιθήρου ξεκίνησε την καλοκαιρινή της δράση με ένα παιχνίδι μυστηρίου και γρίφων, υπό τον τίτλο «Μυστήριο στο Χόγκουαρτς!». Η δράση πραγματοποιήθηκε για παιδιά δημοτικού, την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014, σε συνεργασία με τις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δήμου Καρδίτσας.
 
ερισσότερες φωτογραφίες στο γκρουπ της Βιβλιοθήκης στο facebook] 

επόμενη δράση
Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία όλο το καλοκαίρι να συμμετέχουν σε παρόμοιες δράσεις, αφού η συνεργασία της Κοινοτικής-Λαϊκής Βιβλιοθήκης και των Παιδικών Βιβλιοθηκών θα συνεχιστεί (εντός της καλοκαιρινής εκστρατείας της Future Library: «ό,τι κι αν σκέφτεσαι, σκέψου το αντίθετο»). Η επόμενη προγραμματισμένη δράση θα διεξαχθεί την Τρίτη 17 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων, με τίτλο: «Η μέρα του άσχημου και του όμορφου» και απευθύνεται σε παιδιά από 7-15 ετών.

καλοκαιρινά σχέδια
Εκπλήξεις και γρίφοι αναμένονται και για τις υπόλοιπες ηλικίες, αφού σε εξέλιξη βρίσκονται συζητήσεις για δράση της κινηματογραφικής ομάδας, καθώς και της επιτροπής διοργάνωσης του 2ου Παιχνιδιού Κρυμμένου Θησαυρού που θα διεξαχθεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου.
Η Βιβλιοθήκη είναι ανοιχτή κάθε Τρίτη στις 7 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: