18.7.15

#agrotika2015

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον τα παιδιά έχουν μπερδέψει τα σόβρακα με τις γραβάτες....

Μήπως μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει τι σχέση έχει ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και η Μάρθα Φριτζήλα που ακούγονται στο ηχητικό, με την Τσαμπά και τους όμοιούς της;

Πάντως το "μορφωτικό" το τίμησαν δεόντος. Με τις υγείες τους!!!

Μ.Σ.Καλλιθήρου είπε...

τα παιδια δεν εχουν μπερδεψει τιποτα!τα παιδια κανουν μια εκδηλωση για να μαζεψουν κανα φραγκο κ να βοηθησουν τη θεατρικη ομαδα τη λαικη βιβλιοθηκη την αθλητικη ομαδα κ οτι αλλο πολιτιστικο τρεχει στο χωριο.τωρα για τους καλλιτεχναδες ο θανασακης κ η μαρθουλα κ τα μανατζερακια τους θελουν 15000 ευρω ανωνυμε!ανωνυμε τα παιδια εχουν κ κουλτουρα κ πολιτισμο κ επιπεδο και τα βγαζουν στη δραση κ στα κοινα οχι στο pc.τελοσπαντων να παρακολουθειτε εναν φορεα σε ολη του τη δραση κ μην βιαζεστε!m.s.k ΦΙΛΙΑ -Ν.Θ-

Δημήτρης είπε...

"Ανώνυμε" καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι η οποιαδήποτε κριτική είναι φυσικά δεκτή από οποιονδήποτε, αν κ θα προτιμούσα τόσο εγώ όσο και το υπόλοιπο Δ.Σ. του μορφωτικού συλλόγου να μην ήσουν "Ανώνυμος". Το τι είναι πολιτισμός κ "μόρφωση", το ξέρουμε πολύ καλά όλοι όσοι είμαστε στο σύλλογο. Όπως σχολίασε παραπάνω κ ο πρόεδρος του συλλόγου η συγκεκριμένη εκδήλωση γίνεται κάθε χρόνο με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα τα οποία θα δώσουν τη δυνατότητα στο σύλλογο να οργανώσει κ διάφορες άλλες δράσεις που θα "τιμούν ακόμη περισσότερο" τη λέξη "Μορφωτικός". Οι δράσεις αυτές πραγματοποιούνται καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους, αλλά μάλλον δεν τις έχεις στα υπόψιν σου.

ΥΓ1: Κανείς δε θα μπορέσει να σου εξηγήσει τη σχέση έχει ο Θανάσης κ η Φριτζήλα με "τους ομοίους της Τσαμπά", γιατί απλά δεν έχουν καμία σχέση εκτός του ότι όλοι τραγουδάνε.
ΥΓ2: Κατά τη διάρκεια του έτους πραγματοποιούνται επίσης και ανοιχτές συνελεύσεις του συλλόγου στις οποίες θα μπορούσες να παρευρεθείς και να ασκήσεις κριτική ή ακόμη κ να προτείνεις δράσεις κ εκδηλώσεις.
ΥΓ2: Τον ερχόμενο Μάρτιο θα πραγματοποιηθούν εκλογές. Μπορείς να συμμετέχεις σ' αυτές, ώστε το νέο Δ.Σ. που θα συσταθεί, να έχει επιτέλους κ κάποιο μέλος που δε θα "μπερδεύει τα σώβρακα με τις γραβάτες".

Δ. Κυρίτσης - Μέλος του Δ.Σ. του Μ.Σ. Καλλιθήρου.