7.9.15

πρόγραμμα Βιβλιοθήκης 2015Προσπαθώντας να διασπείρει αλλά και να εμβαθύνει σε σημεία που αναδείχτηκαν κατά τη διάρκεια του Παιχνιδιού Κρυμμένου Θησαυρού 2015, η Κοινοτική-Λαϊκή Βιβλιοθήκη Καλλιθήρου ανακοίνωσε το σχεδιασμό των δράσεών της ως το τέλος του έτους.
Ήδη, με τη λήξη του φετινού Παιχνιδιού, δόθηκε το σύνθημα για τη δράση με τίτλο «προΘΗΣΑΥΡΟΣ 2016», με ανάληψη αποστολών εκ μέρους των ΟΜΑΔΩΝ με πρώτο χρονικό ορίζοντα τα Χριστούγεννα. Οι ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ των ΟΜΑΔΩΝ έχουν στα χέρια τους λεπτομέρειες.
Η πειραματική αυτή δράση της Βιβλιοθήκης ξεκίνησε με σκοπό την προετοιμασία του εδάφους για το επόμενο Παιχνίδι, αλλά και την εμβάθυνση και διασπορά καινοτομιών του Παιχνιδιού, όπως ο φωτοΜαραθώνιος που παρατείνεται ως το Πάσχα, αλλά και ο Μικρός Θησαυρός, μιας και τα τοπικά παραμύθια των ΟΜΑΔΩΝ θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση και η Θεατρική Ομάδα Σέκλιζας θα προσπαθήσει να τα δραματοποιήσει.
Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στην ομάδα της Βιβλιοθήκης στο facebook και στο διαδικτυακό ραδιόφωνο bkd.listen2myradio.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: