6.8.18

"πετάμε στη Σέκλιζα"


Για 6η συνεχή χρονιά διοργανώνεται και φέτος στην Σέκλιζα, από την Κοινοτική-Λαϊκή Βιβλιοθήκη, το Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού από τις 8 ως τις 13 Αυγούστου.
Πρόκειται για ένα παιχνίδι πολιτισμού γεμάτο κέφι και εκπλήξεις, στο οποίο παίχτες και παίχτριες συναντιούνται για να ερευνήσουν, να ανακαλύψουν, να βιώσουν τον τοπικό πολιτισμό, την λογοτεχνία, την ιστορία και δημιουργούν, εκφράζονται μέσα από την τέχνη.


Έχοντας στα χέρια τους την λέξη κλειδί «πετάμε» και την εικόνα ενός σκιάχτρου, όσοι/ες επιθυμούν να πάρουν μέρος στο Παιχνίδι, θα προσέλθουν στην μυστική τοποθεσία στην 1η προ-Συνάντηση την Τετάρτη 08.08.18 στις 08:08 μ.μ.. Εκεί θα ακούσουν τους Κανόνες και τις Οδηγίες, αλλά και θα δηλώσουν την διάθεση συμμετοχής της Ομάδας τους που αποτελείται από άτομα όλου του ηλικιακού φάσματος ή θα βρουν μια Ομάδα για να ενταχθούν οι ίδιοι/ες.
Στο τέλος της Συνάντησης θα δοθούν Αποστολές για την 2η προ-Συνάντηση που θα γίνει την Πέμπτη το απόγευμα. Τότε θα γίνει και η πανηγυρική ανακήρυξη των Ομάδων.
Το κύριο μέρος του Παιχνιδιού ξεκινά το πρωί της Παρασκευής 10 Αυγούστου και ολοκληρώνεται το βράδυ της Δευτέρας 13 Αυγούστου.
Συνεχείς πληροφορίες και λεπτομέρειες αναρτώνται στην Ομάδα της Βιβλιοθήκης στο facebook και στο sekliza.blogspot.com και ακούγουνται στο διαδικτυακό ραδιόφωνο bkd / «βασιλικός & δυόσμος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: