9.5.08

είναι ωραίο να είσαι συνταξιούχος, τελικά!

- Ποιο είναι το πιο δημιουργικό, το πιο κεφάτο, το πιο ζωηρό ηλικιακό γκρουπ του χωριού μας;
- Οι σ υ ν τ α ξ ι ο ύ χ ο ι, που κάνουν τα καλύτερα πάρτι [ως και τραγούδι σκαρφίστηκαν για τη Σέκλιζα (κυκλοφορεί κι ως ringtone από κινητό σε κινητό)], τις καλύτερες εκδρομές και τα καλύτερα happenings με το Κ.Α.Π.Η.

Νομίζω καλύτερα απ' όλους στο χωριό περνάν οι συνταξιούχοι.
Άντε και τα μωρά, έστω κι οι πιτσιρικάδες ως να παν γυμνάσιο...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τσιγάρο Δηλωτή και Καφέ,κάτω από τον πλάτανο....

ce_ είπε...

...Πορτοκαλάδα Κλιάφα και Φωνές: "Δέκα", "Ντάμα", "ξερή"! Θα ζήσουμε κι αυτό το καλοκαίρι μεγάλες στιγμές. Άσε που κουφαίνονται μάλλον και δεν ελέγχουν την ένταση της φωνής τους.

manό είπε...

O παππούς με εκπλήσσει όλο και περισσότερο!

Ανώνυμος είπε...

...ΕΙΜΑΙ Ο ΧΩΡΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΛΕΩ...ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ INTERNET CAFE (ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ) ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ PC ΑΛΛΑ ΚΑΙ PLASMA, MONOPOLI, ΣΚΑΚΙ, ΤΡΑΠΟΥΛΕΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΟΝΣΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ Κ.Α. ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 5Χ5 (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ). ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΟΙΦΟΡΟ ΜΕ ΜΙΑ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΧΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΤΣΑΝΤΗΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΝΩΡΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΕ. ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΥΡΛΙΩΝΤΑΙ. ΤΟΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΠΙΝΑΣΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ. ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ. ΟΠΟΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!!!!!!!!!!

ce_ είπε...

Μ' αρέσει, "ΧΩΡΙΑΝΕ", που από την πολλή σου αισιοδοξία, στο τέλος σημείωσες: "...ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ". Σου εύχομαι, πράγματι, το καλοκαίρι του 2008 να είναι το καλύτερο και να το θυμάσαι σε όλη σου τη ζωή, λέγοντας:
"Θυμάσαι το καλοκαίρι του 2008 που είχε ανοίξει το ίντερνετ καφέ κάτω από το δημαρχείο και το 5x5 γήπεδο; Τι ωραίες εποχές!"

Αναμένοντας τη "θεαματική τροπή"...

Ανώνυμος είπε...

Χωριανέ: για A/C και internet στον πλάτανο, για τράπουλα στο καφενείο, για plasma και monopoly στον Glouk, για ηλ/κες κονσόλες στον Κωτσόβολο και για 5x5 στον Μπουντόλο. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008.

Ανώνυμος είπε...

καμια γρια παππου,εταξε ο κυριος τσαντηλας??

ce_ είπε...

Όπως προτείνω συνήθως σε κάθε "ανώνυμο", γιατί δε χρησιμοποιείς ένα ψευδώνυμο / ένα κωδικό, ώστε να σε ξεχωρίζουμε;

Ανώνυμος είπε...

το ψαχνω μερες το ψευδονυμο