3.8.15

#θησαυρός15, λογότυποςΗ Κοινοτική-Λαϊκή Βιβλιοθήκη Καλλιθήρου δημοσιοποίησε το λογότυπο του φετινού Παιχνιδιού Κρυμμένου Θησαυρού (12 με 19 Αυγούστου), καθώς και τις λέξεις-κλειδιά: «πολύχρωμο», «περίεργο», «διαδραστικό», «διαφορετικό», που αναμένεται να χαρακτηρίσουν τη φετινή διοργάνωση.
 Οι Ομάδες, που καλύπτουν –υποχρεωτικά- όλο το ηλικιακό φάσμα και οι παίχτες / παίχτριες που θα αναζητήσουν συμμετοχή σε μια από τις 5 Ομάδες, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους κανονισμούς / όρους του Παιχνιδιού στην 1η Προ-συνάντηση που θα γίνει την Τετάρτη 12 Αυγούστου και ώρα 8 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στη Σέκλιζα. Στο τέλος της συνάντησης οι Ομάδες θα λάβουν φάκελο υλικού και τις πρώτες Αποστολές τους.
Την επόμενη μέρα (Πέμπτη 13 Αυγούστου) θα γίνει η ανακήρυξη και παρουσίαση των Ομάδων, ενώ οι αποστολές τους θα συμπληρώνονται και θα ανανεώνονται.
Το κύριο μέρος του Παιχνιδιού θα διεξαχθεί 16 ως 19 Αυγούστου με πρωινές και απογευματινές συναντήσεις των Ομάδων.
Περισσότερες λεπτομέρειες και συνεχής ενημέρωση στην Ομάδα της Βιβλιοθήκης στο facebook, στο sekliza.blogspot.com και στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του Θησαυρού “βασιλικό & δυόσμο” (bkd.listen2myradio.com). Τέλος, στο κανάλι της Βιβλιοθήκης στο Youtube θα βρείτε οπτικοακουστικό υλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: