11.1.16

"η γωνιά του χρόνου"Στη «γωνιά του χρόνου» έκλεισε την Κυριακή 10 Ιανουαρίου ο «Χριστουγεννιάτικος Κύκλος» της Κοινοτικής-Λαϊκής Βιβλιοθήκης Καλλιθήρου, στα πλαίσια των δράσεών της για τον «προΘΗΣΑΥΡΟ16».
Από τα μέσα Δεκέμβρη, τα μέλη των τεσσάρων Ομάδων του Παιχνιδιού Κρυμμένου Θησαυρού είχαν τοποθετήσει στα δέντρα της πλατείας του χωριού καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις με θέμα «ρολόγια», που αποτέλεσαν το χαρακτηριστικό διάκοσμο των φετινών γιορτών.
 «Ρολόγια» /κατασκευές όλων των Ομάδων, την περασμένη Κυριακή, συγκεντρώθηκαν σε μια μόνιμη εγκατάσταση σε χώρο του κεντρικού πεζόδρομου, που ονομάστηκε: η «γωνιά του χρόνου». Είναι ένας ενδιάμεσος σταθμός στο ταξίδι προς το Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού 2016. Ο «χρόνος», ο «χώρος» και οι «άνθρωποι» αποτελούν τις λέξεις-κλειδιά για τη νέα θεματική ενότητα που δόθηκε και ως αποστολή στις Ομάδες με τίτλο: «ανθρώπινες ιστορίες του χώρου στο χρόνο».
Τα μέλη των Ομάδων ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Πάσχα, γνωρίζοντας πως μπορεί να προκύψει ενδιάμεσα κάποια έκτακτη αποστολή. Ενώ κι ο φωτοΜαραθώνιος συνεχίζεται με θέματα που ανανεώνονται κάθε μήνα.
(λεπτομέρειες και φωτογραφίες στην Ομάδα της Βιβλιοθήκης στο facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια: