4.8.17

Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού 2017



Κοινοτική-Λαϊκή Βιβλιοθήκη Καλλιθήρου:
Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού
16-20 Αυγούστου 2017

Το Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού που διοργανώνει η Κοινοτική-Λαϊκή Βιβλιοθήκη Καλλιθήρου για 5η συνεχή χρονιά θα ξεκινήσει στις 16 Αυγούστου το απόγευμα, με την 1η προ-συνάντηση παρουσίασης του Παιχνιδιού (όρων, κανόνων), και θα κλείσει το βράδυ της 20ης Αυγούστου.

Το «παιχνίδι» ως άλλο όνομα του πολιτισμού
Πρόκειται για ένα ταξίδι απ’ το παρελθόν στο παρόν με στόχευση στο μέλλον. Ομάδες ατόμων ανάμικτων ηλικιών παίζουν, σε συνεργασία μεταξύ τους, ερευνούν, καταγράφουν, βιώνουν, δημιουργούν, συνθέτουν, ερμηνεύουν, εκφράζονται, ενώ ως το τέλος δημιουργούνται περιστάσεις έκπληξης, ανατροπής και συναισθηματικής φόρτισης.
Ποιες θα είναι φετινές θεματικές στην οποίες θα γίνει εστίαση; Ποιος είναι ο Κρυμμένος Θησαυρός που θα αποκαλυφθεί; Ποια ψήγματα της καθημερινότητας ή της προφορικής ιστορίας θα αναδειχτούν;

Οι δράσεις του φετινού θησαυρού είναι ενταγμένες στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας της Εθνικής Βιβλιοθήκης στην οποία συμμετέχει η Κοινοτική-Λαϊκή Βιβλιοθήκη και φέρει τον γενικό τίτλο: «από σημείο σε σημείο».
Σήμερα δημοσιοποιείται μια απλουστευμένη εκδοχή του φετινού λογότυπου του Παιχνιδιού, ενώ η τελική αναμένεται λίγο πριν την έναρξή του. Λεπτομέρειες και πληροφόρηση για το Παιχνίδι δημοσιοποιούνται συνεχώς στην
Ομάδα της Βιβλιοθήκης στο facebook, στο YouTube και στο sekliza.blogspot.com



Δεν υπάρχουν σχόλια: