20.10.17

Σαββατοκύριακο με την ΒιβλιοθήκηΣαββατοκύριακο κίνησης για την Κοινοτική-Λαϊκή Βιβλιοθήκη Καλλιθήρου έρχεται με νέα σειρά Κυριακάτικων εργαστηρίων για παιδιά (& ενήλικες), παρουσία σε συνέδριο και προγραμματισμό χριστουγεννιάτικης δράσης.
Πιο συγκεκριμένα:

Ø  Το Σάββατο το πρωί (21 Οκτ) στην Δημοτική Πινακοθήκη θα αναρτηθεί πόστερ με θέμα: «Τα φυτά του τόπου μέσα από το Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού», στα πλαίσια του 6ου Πανελλήνιου Συνέδριο «Φυτά και βότανα στον λαϊκό πολιτισμό και την επιστήμη», που οργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας-Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και το Κέντρο Ιστορικής και Λαογραφικής «Ο ΑΠΟΛΛΩΝ» Καρδίτσας.

Ø  Το Σάββατο το απόγευμα, στις 7, (21 Οκτ) στην Βιβλιοθήκη Καλλιθήρου θα γίνει συνάντηση/συζήτηση των μελών της για τον προγραμματισμό και την οργάνωση χριστουγεννιάτικων εργαστηρίων.

Ø  Την Κυριακή το πρωί, στις 11, στην Βιβλιοθήκη (22 Οκτ) θα γίνει η έναρξη των φθινοπωρινών εργαστηρίων για παιδιά δημοτικού, με τίτλο: «Φέρε μαζί σου κι ένα άχρηστο αντικείμενο!»

Συνεχής ενημέρωση στην ομάδα της Βιβλιοθήκης στο facebook και στο sekliza.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: